Dagens

En riktig slapparsöndag. Lite snoriga ungar här så vi har bara myst hela långa dagen. En liten tur med pappa upp till huset (där jag växte upp) hann jag också med. Vi åt rester till lunch och delade på en pizza till middag. Enkelt och gott! Sett på härliga Charlie och Lola med Storebror X antal gånger. Underbar serie eller som Lola skulle ha sagt ”Min favorit och favvis”. Älskar tecknat!

Nu har vi sett solsidan som är en perfekt mix av humor, lyx och snygga kläder. Nu är det ”En förtrollad romans” som jag ska kolla lite på. Kanske blir lite hemma SPA sedan.

Det här inlägget postades i Smått och gott. Bokmärk permalänken.

2 svar till Dagens

  1. Anna Waddell skriver:

    Hej Katta!! Jattefin blogg du har, gar ofta in och laser om vad ni har haft for er. Du kan verkligen inspirera med bade ord och bilder. Hoppas ni alla mar bra, kanske vi ses nagot i sommar igen. Vi kommer hem i juli och blir nog i Harnosand nagra natter ..kramar

  2. katarina skriver:

    Anna: Va kul att du följer bloggen! Ja vi måste boka in något i sommar! Det var så mysigt att träffas sist! Vilka underbart fina barn ni har fått, så fantastiskt! Ska bli så kul att få träffa dem också! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>