Godkväll i stugorna

Det var inte svårt att bli av med dessa smarrigheter. Har delat ut cupckaes till bättre behövande ikväll. Tur man bor nära släkt´n.

Åt god Pangasiusgryta och ris till middag. Inte LCHF men däremot ÄKTA VARA, inga konstigheter bara fisk, grädde, smör, färska örter, pressad citron samt René Voltaires buljong.  Sedan fikade vi några av våra bakverk!

Jag gjorde ett galet bra köp för ett tag sedan. Ett förkläde! Jag brukar alltid gegga ner mig av än det ena än det andra men nu kör jag alltså en äkta hemmafrumundering när det bakas, lagas och donas här hemma. Snacka om rutti va?

Det här inlägget postades i Smått och gott. Bokmärk permalänken.

5 svar till Godkväll i stugorna

 1. Malin skriver:

  Så söta! Jag älskar att baka cupcakes! Till och med roligare att göra än att äta! De är ju så sjukt söta och kul att dekorera också!

  /Malin

 2. katarina skriver:

  Malin: Jag måste hålla med dig, roligare att göra än att äta. Jag äter mest frostingen! :) Fin blogg!

 3. Malin skriver:

  Fniss jag får hålla med där. Frosting är underbart!

 4. Claudiu skriver:

  Grattis gumamn! jag visste att du skulle få det! synd på gladiatorerna men det kommer fler tillfällen!stoooor kramJa men absolut Nu blir det 1000% fokus på att vinna om 4 veckor. Åååå va jag längtar nu!!!pöss pöss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>