Väskan säger allt! :)

DÅ: 2006 tog jag denna blid i någon bloggutmaning. Sminkväskor (2 st!!!) Kameror (i guldfodral). Anteckningsböcker för div möten och spontan kreativitet, pennfodral, miniräknare. Det man behöver som kvinna i karriären! :)

NU: Samma väska men liiite annat innehåll. Våtservetter, blöjor, blöjpåsar, barnmat, mutor (torkade äpplen, russin). Nappar, haklapp och lite till. Jo, glasögonen (i fodral) också, gammal och halvblind har man blivit också! :)

Det här inlägget postades i Minnen på bild, Smått och gott. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>