Vill du vara med?

Inredning för själen
Hur kan vi inreda hemmet för att bli vårt mest fenomenala jag? Jag har funderat lite kring det och nu är jag redo att göra en riktig genomkörare av hemmet. På mitt eget sätt. Med inspiration från Feng Shui i dess enklaste form kombinerat med livscoachning. Vill du vara med och testa?

När vi vet vad vi vill gäller det att komma ihåg att leva målmedvetet. För att komma ihåg att leva målmedvetet behöver vi skapa rätt omgivning som hela tiden påminner oss om hur vi vill leva. Tänk att du är en blomma som behöver rätt förutsättningar för att slå ut i full blom. Sol, vatten och rätt näring.  Så nu ska vi skrida till handling och steg för steg skapa en idealisk omgivning för att vi ska nå våra mål.  Vi skräddarsyr våra hem för ett hälsosammare och lyckligare liv. Vi kavlar upp ärmarna och gör något konkret för ett liv i världsklass.

Skriv ”Jag är med” i kommentaren om du vill vara med och testa! Jag återkommer!

Det här inlägget postades i Inredning för själen. Bokmärk permalänken.

11 svar till Vill du vara med?

 1. Annika skriver:

  Jag är med!
  Ligger rätt i tiden för mig som varit toktrött hela vintern men bivit mitt vanliga energifulla jag i o med mars intåg! Ljuset o lite värme har fått mig att sätta igång storröj hemma. Var med ett lass till Erikshjälpen idag, men har drygt halva hemmet kvar att rensa. Tänk så mycket energi det släpper loss när man fått bort allt man inte behöver! Är drygt ett halvår sen jag gjorde den här energi-rensningen sist o jag förstår inte hur det kan ”slamma igen” så fort! Innan påsklovet ska jag vara klar o då ska jag fira :-))

 2. charlotta skriver:

  Det låter spännande. Håller själv på för fullt här hemma så lite tips på vägen vore bra. I´m in. :-)

 3. Hanna skriver:

  Trött småbarnsförälder med önskan om ny framgång / nya mål i livet och kariären är med!

 4. Emma skriver:

  En fröjd att läsa din blogg varje morgon. En riktig energikick! :)
  Jag är mammaledig nu, så lite ordning och reda på sig själv och hemmet skulle inte skada. Jag är med!

 5. Maria skriver:

  Som nyutbildad feng shui konsult sägar jag bara jag är absolut med :) !

 6. Ida skriver:

  Håller på att bygga nytt hus och är jätteintresserad av att veta mer om Feng Shui. Gillar din inredningsstil skarpt!

 7. Ida skriver:

  Jag är med!

 8. Hanna skriver:

  Skulle också gärna höra lite om hur du resonerar kring det här med att vara flera i hushållet. Jag hade riktigt Feng-Shuiat för några år sedan då jag var singel och bodde på 35 kvm. Nu är vi 4 i hushållet, betydligt större hus & mera grejor. Jag och min sambo har inte alltid samma mål att uppnå, samma sinnesstämning, mål med rummens användning, indningsstil, önsemål etc..Detta är det klurigaste tycker jag!

 9. Emelie skriver:

  jag är med :) !

 10. Maria skriver:

  Jag är med!!

 11. admin skriver:

  Underbart tjejer! Lycka till med att sätta mål, det är grunden för Inredning för själen. Många gör planer för semestern men struntar i att planera sitt liv. Men inte vi inte! Nu kör vi. Blir en ny utmaning varje måndag framöver.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>