Färska kryddor länge

Färska kryddor där man lagar mat är snyggt (istället för en snittblomma) och inspirerande för matlagningen och gott i maten! Jag har tyckte att de vissnar så snabbt men nu har jag kommit på det bästa sättet att få dem att stå länge: Låt dem stå i mycket vatten! Jag fyller nästan hela ytterkrukan.

Det här inlägget postades i Inredning & Trädgård, Kost och hälsa. Bokmärk permalänken.

4 svar till Färska kryddor länge

  1. Liten skriver:

    Jag brukar även låta plasten vara kvar runt innerkrukan, fast klippa ner den så den inte syns såklart. Fukten stannar kvar bättre då, bra för mig som glömmer vattningen.

  2. Cilla skriver:

    Såg just att min salvia har gett upp…ska bli bättre på att vattna tror jag :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>