Om du skulle gå till en coach, vad skulle du då vilja ha hjälp med?

Personlig utveckling

Inredning för själen

Relationer

Karriär

Starta eget företag

Ledarskap
Annat, nämligen….

Kommentera och berätta!

Det här inlägget postades i Vardagscoachning. Bokmärk permalänken.

9 svar till Om du skulle gå till en coach, vad skulle du då vilja ha hjälp med?

 1. Nina Lindh skriver:

  Allt!

  Inget är dåligt och kan väljas bort. Allt är lika viktigt, tycker jag.

 2. Hanna skriver:

  Personlig utveckling, för att med det kunna nå ökad framgång på de övriga områden du listat.

 3. Åke skriver:

  Inredning för själen, alternativt utrymning av själen.

 4. Ida skriver:

  Personlig utveckling. Man måste börja hos sig själv helt enkelt. Det skulle vara intressant.

 5. charlotta skriver:

  Personlig utveckling och att hitta mål. Vem är jag, vad vill jag, vart är jag på väg.
  Det tycker jag är svårt, för man har (i dessa tider iaf) så otroligt många möjligheter. Man kan bo var man vill, resa vart man vill, bo ihop med vem man vill, gifta sig med en man, skilja sig, gifta sig med en kvinna skilja sig igen, ha vilken klädstil som helst. Skaffa barn, leva utan barn. Byta hårfärg, operera om näsan.
  Man har rösträtt, körkort och man kan låna pengar till ett hus (vilket ska man välja?). Man kan vara vegan eller mest bara äta kött. Handla på Ica eller få det hemkört. Jobba på dagen sova på natten, jobba på natten sova på dagen.

  Det mesta är ok och det är bara att hitta vad man själv vill. Men det är ju inte lätt, eller hur? Hur ska man veta vad som är bäst för en själv och vad som gjort att man är nöjd med livet när man blir äldre?

 6. E skriver:

  Gud vad bra sagt Charlotta! :) Känns som att du kunde se in i mitt huvud där för en stund ;) Kan inte annat än att hålla med dig.

 7. Susanne skriver:

  Jag skulle vilja ha coaching på två plan. Till att börja med personlig coaching där själen ingår med syfte att stärka mig själv som person, och att bli av med mitt konstanta dåliga samvete. Det andra jag skulle vilja ha coaching i mina tankar på att starta eget. Ja det är det jag skulle vilja ha:)

 8. Linda skriver:

  Personligen är jag mest nyfiken på de tre första personlig utveckling, inredning för själen och relationer. Jag har ”för mig” tagit ett stort steg när det gäller just jobb och tagit tjänstledigt för att studera på universitet! Ibland klarar man så mycket mer än vad man tror ;-)!
  Tack för en inspirerande blogg.

 9. Cilla skriver:

  Jag skulle gärna vilja ha coaching i de tre första. Men på något sätt ser jag personlig utvekling som en plattform för de övriga, en grund att stå på för att sedan gå vidare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>