Tränar på att säga JA

Jag får ofta kommentarer där ni gulliga läsare undrar hur jag hinner med all vardagslyx och personlig utveckling. Man kan säga att mina tis till er är min ambition men att jag inte alls hinner med allt och ofta går det i perioder vad jag lägger fokus på.

Just nu tränar jag att säga JA oftare till barnen. Om man tar sig tid att stanna upp och vara 100% fokuserad på att läsa den där boken eller vad det nu kan vara så leker de ofta självständigare efteråt. Men jag glömmer bort och kommer på, men det känns bra när jag kommer ihåg.  :)

Det här inlägget postades i Vardagscoachning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>