Laddar inför pysselhösten 2011

Nu har jag shoppat skiten ur Panduro (åh ett gammalt uttryck från mina galna shoppingturer med mamma!)! Laddat med pärlor, dekorgummi, lim, saxar, pennor, lera, pysselböcker osv inför pyssel regniga hösteftermiddagar när jag är hemma med barnen själv.

Här på bilden ”krokpärlor” som är riktigt kul! Storebror gjorde nyss en kedja från golv till tak.

Storebrors bästa pyssel nu:
1) Måla med vatten på stenplattorna ute
2) Leka med lekskum
3) Plus Plus och Krokpärlor
4) Pysselböcker

Lillasyster ÄTER lera och biter av spetsarna på pennorna så det är en utmaning att ändå låta henne vara med. man får vara på sin vakt om man sMger så. Hon ritar fint med alla färger en stund med sen går hon lös med sina fyra tänder. Men klart hon får vara med ändå. På sitt sätt. Ibland får hon sitta med och lägga pussel eller nåt annat eget. Det viktiga är att hon får vara med då vi hänger vi tre.

Idag ritade storebror två stora ”A” (första bokstaven på hennes namn) på ett papper och gav till Lillasyster. Mammahjärtat sprängs av kärlek.

Det här inlägget postades i Hänt i veckan, Lyxigt pyssel. Bokmärk permalänken.

4 svar till Laddar inför pysselhösten 2011

 1. Malin skriver:

  Så kul med allt ert pysslande!
  Blev plötsligt inspirerad för ett par dagar sedan ,och gjorde stora pyssellådor till grabbarna med diverse kul i, och vet du… Lilla killen som aldrig brukar sitta still för pyssel längre än 5 minuter har pysslat till MAX i flera dagar. Favoriten här hemma är PlayMais…. Ska se om det går att få tag i för att ta in till butiken

  Ha en fin fredag!
  /Malin

  • katarina skriver:

   Ja PlayMais har vi också på önskelistan så hoppas att ni kan börja sälja det.

   Va kul att du inspirerat grabbarna att pyssla. Med spännande material så blir det ju så mycket roligare! Kram kram

 2. Annika Brunsberg skriver:

  Lekskum låter skoj! Vad är det?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>