Öppet hus på kyrkis & köp av karameller

Pyssel, lek och korvlunch på Kyrkis idag. Karamelliknande pärlor och massa fina blommor att klistra, magneter med urklipp på! Se så fint det blev. Synd att det inte är öppet varje dag! Sedan en sväng till Gårdsbutiken för inköp av lördagskaramellerna. Där får man peka som förr i tiden och välja några karameller. Inte vräka ner i en 1-kilospåse med stora skyfflar.

Det här inlägget postades i Lyxigt pyssel. Bokmärk permalänken.

4 svar till Öppet hus på kyrkis & köp av karameller

  1. Liten skriver:

    Vilket grymt bra tips, med godiset menar jag. Vi härmar nästa lördag!

  2. Annika Brunsberg skriver:

    Precis! Ellen o jag går till Gårdsbutiken varje fredag efter kyrkis o Ellen väljer klubba o två chokladbitar; en nyckelpiga o en lila bil! Och är nöjd! Eftersom det inte finns en miljon andra sorter som hon inte har fått! Och jag kan få ett lyxigt grönt te till helgen om jag behöver fylla på förrådet!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>