Höstat

Höstrusk ute. Tända ljus och kaffe i bästa muggarna på kvällskvisten. Har höstat till det lite här hemma. Lurviga sittdynor (Åhléns) på stolarna. Hängt fram barnas bästa koftor och sockor (hemstickat från farmor/roberts mormor). Lite taskig kvalle på bilderna eftersom det är så mörkt ute nu.

Det här inlägget postades i Inredning & Trädgård. Bokmärk permalänken.

Ett svar till Höstat

  1. Thanks for your concepts. One thing we’ve noticed is banks as well as financial institutions have in mind the spending practices of consumers and understand that the majority of people max out there their credit cards around the holidays. They sensibly take advantage of this fact and start flooding the inbox as well as snail-mail box by using hundreds of 0 APR credit cards offers shortly after the holiday season concludes. Knowing that if you are like 98% of all American general public, you’ll hop at the one opportunity to consolidate credit debt and switch balances towards 0 interest rate credit cards.
    evening dress sammydress http://www.sammydress.cc/evening-dresses_c91.html

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>