Fint och nytt i köket

Fina nyheter i köket. Turkos fågelbur köpt på en liten butik (behändigt) och fina flaskor med te från Coop. En ny hobby är att hitta snygga, nyttiga och inspirerande saker när jag ändå är på matvaruaffären. Sedan jag tog körkort åker jag gärna och handlar! Vardagslyx och egentid för en tvåbarnsmamma! Ha ha

Det här inlägget postades i Inredning & Trädgård. Bokmärk permalänken.

4 svar till Fint och nytt i köket

 1. Malin skriver:

  Åh jag älskar att leta fina men ”bra att ja” produkter i mataffären…. En av mina favvosysslor. Och blir som besatt och går bananas när jag är i andra länder och shoppar loss i deras matbutiker.

  /Malin

 2. Annika Brunsberg skriver:

  Min 15-åriga Alice älskar just de där Arizona-teerna. Hon och hennes kompis har promenerat till Coop efter skolan ibland för att inhandla just dem och sedan sitter de i vårt kök och har te-mys! I morgon på Alla hjärtans dag ska hon få en flaska till!

 3. katarina skriver:

  Annika: Åh va mysigt det låter!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>