LCHF glass

Vispa 5 dl grädde
Vispa 5 äggulor
Vänd ihop allt

Smak 1: Mintchoklad
Ta hälften av smeten ovan
Smält en hel chokladkaka 70 % mintchoklad
Vänd i chokladen
Smaksätt med ca 1 msk kakao och 1 msk stevia efter smak

Smak 2: Hallon
Ta hälften av smeten ovan
Häll i massor av halvfrusna hallon och vispa så att allt blandas och smeten blir fint rosa
Smaksätt med ca 1 msk stevia efter smak

In i frysen. Ät helst när den är lite krämig fortfarande.

Det här inlägget postades i Hänt i veckan, LCHF. Bokmärk permalänken.

2 svar till LCHF glass

  1. M skriver:

    Hej!
    När man ställt in glassen i frysen, behöver man blanda runt med jämna mellanrum?
    Har hört att man ska göra det för att inte få en isig glass.

  2. katarina skriver:

    M: Jag brukar inte göra det och den blir inte isig för mig men däremot lite hård. Därför blir den bäst om man tar t den när den fortfarande är krämig eller låter den stå framme en stund innan servering. Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>