4-årskalas!

Nu har storebror fyllt 4 år! En stor händelse som han längtat efter länge, ”är det EN dag tills jag fyller år?” har han frågat hela sommaren sötnosen. Men nu har vi avverkat två kalas under dagarna två. Först skattjakt och familjekalas och sedan, idag, kompiskalas.

Det var 15 glada barn och några minst lika glada föräldrar som kom. :) (Barnens kusiner hjälpte till hela kalaset och var som vanligt ovärderliga). De små gästerna fick en supersöt plånbok (som min kära svärmor och min Robban sytt, jag gjorde ett mycket tappert försök men jag och symaskinen är INTE kompisar. Tur jag har världens händigaste darling). Plånboken var fylld med en leksakstjuga. Kalaset började med att alla barn fick köpa en glass i kiosken och som växel fick de tillbaka en ätbar ”silverfemma” (är sjukt nöjd över den idén) :) 

Sedan var det fri lek tills det var dags för fika. Då fick barnen cupcakes och massa godis att dekorera dem med. Jag tror det var uppskattat och ett bra sätt att samla dem en stund.

Sedan fri lek igen och därefter fiskdamm innan det var dags för att säga hej då. Salsåkersbästisarna stannade på pizza och mys och det var en perfekt avslutning på två kalasiga dagar! Tusen tack alla som kom och firade vår lilla stora älskling! Han har lekt hela kvällen med alla fina presenter och omsorgsfullt satt upp teckningar han fått i sitt rum. Så härligt att ha så många fina vänner på besök. Storebror är så nöjd och belåten och det är vi också!

Det här inlägget postades i Härliga familjen. Bokmärk permalänken.

2 svar till 4-årskalas!

  1. Annika Brunsberg skriver:

    Verkligen en toppenide m chokladväxel. Den ska jag komma ihåg.
    Annika

  2. Thank you so much for providing individuals with such a wonderful possiblity to read critical reviews from this blog. It really is so terrific plus packed with a good time for me and my office peers to search the blog at minimum thrice in one week to study the fresh items you will have. And indeed, I’m usually happy with the magnificent hints you serve. Selected 2 facts in this posting are completely the most beneficial I have had.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>