Kalas igen!

Idag var det dags för kalas igen! Bästisfamiljen firade bägge barnen med ett hejdundrande prinsess- och prinsparty! Underbart! Ett härligt virrvarr av tyllkjolar,glittrande kronor och mantlar. Tack fina ni!

Jag frågade lillasyster vad hon ville ha till kvällsfika: ”Tårta!” svarade hon. Hm…dags för sockeravgiftning på hela la familia nu kanske! :)

Det här inlägget postades i Hänt i veckan. Bokmärk permalänken.

Ett svar till Kalas igen!

  1. I’m impressed, I must say. Really not often do I encounter a weblog that’s both educative and entertaining, and let me inform you, you will have hit the nail on the head. Your thought is outstanding; the difficulty is something that not enough individuals are speaking intelligently about. I am very blissful that I stumbled throughout this in my seek for something relating to this.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>