Kreativitetsinjektion!

För ett tag sedan hade vi strategidag på Höga Kusten hotellet och diskussionerna fotsatte ända ner i bubbelbadet på kvällen (med fantastisk utsikt över bron). På morgonen kom en väldigt viktig bästis och hämtade mig och sedan hade vi en heldag med ledarskapsutbildning (med Mia Törnblom, vilket energiknippe) på ett annat hotell i Sundsvall. Det var en härlig boost för att komma igång med kreativiteten på allvar! Nu gäller det bara att få ner det i skrift…det är liksom mitt sätt att strukturera upp alla tankar och idéer.

Det här inlägget postades i Hänt i veckan. Bokmärk permalänken.

Ett svar till Kreativitetsinjektion!

  1. Vilken himla mysig blogg du har! :)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>