Rosa tandkräm

Tyckte detta såg så smarrigt ut så det var värt att fota. Hittade till och med en matchande sked. Vaniljglass med polkagristopping som stelnar. Älskar polkagrisar så jag väntade mig en himmelsk smakupplevelse.

Men alltså, nå värre får man ju leta efter. Tänk torkad tandkräm. Jag mår fortfarande illa av detta. Men innan ni tycker allt för synd om mig, efter ett fyraårskalas finns resurser, jag ersatta snabbt tandkrämssåsen med kolasås. Så slutet gott, allting gott.

Det här inlägget postades i Hänt i veckan. Bokmärk permalänken.

Ett svar till Rosa tandkräm

  1. Anonym skriver:

    1zqjgx’”(){}:/1zqjgx;9

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>