Gott i grytan!

På barnens dagis serveras inget kött. Det är så lyxigt att veta att de bara äter massor med fisk och vegetariska rätter. Mycket grönsaker etc. Jag blir själv så inspirerad och senaste tiden har det blivit mycket fisk, quornfärs (vi gjorde en riktigt god quornfärsgratäng idag t.ex.) men även en hel del kyckling. En blodig oxfilé är enligt mig så galet gott men jag ser på det som något jag unnar mig ibland och då blir det något extra då också!

Är det någon som har tips på goda vegetariska rätter?

Det här inlägget postades i Hänt i veckan. Bokmärk permalänken.

4 svar till Gott i grytan!

  1. Liten skriver:

    Jag har ett recept på galet goda ”mücverplättar”, friterade squash och persiljeplättar med feta ost och mynta i. Oh the joy! Säg till bara!

  2. Mikaela skriver:

    Vi åt linssoppa (soppväder, much?) idag! Nyttigt, gott och proteinrikt :) Och så går den att krydda hursomhelst och blanda i, ja, typ vad man vill :)

  3. Camilla skriver:

    Hittade precis in på din blogg, såg supermysig ut med intressanta överskrifter men efter att bara kommit till detta om att du är glad att dina barn inte får något kött på förskolan så lämnar jag.

  4. Borgmästaren skriver:

    Kronärtskockslasagne är aldrig fel. Googla receptet. Hittas lätt. Panerad ost ( panera 1cm tjock skiva hushållsost). Servera m hasselbackspotatis, coleslaw. Pasta m morotssås (riven morot, vitlök, riven V-bottensost, vitlök,grädde).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>