Mögligt bröd till mellis

Valt foton från fotograferingen för ett tag sedan, det blev ett helt gäng som ska förgylla bloggen framöver! Är så taggad att göra en ny header nu som är SKARP. Får bilderna nästa vecka så då gör jag slag i saken.

Bebislunch med kära vänner på Waynes + bebisar givetvis. Fyndade en overall till Lillasyster. Eftermiddagen har vi kurat här hemma och haft det supermysigt. Badat och sett på film i sängen. Så himla gott livet är alltså.

Inte lika gott blev dagens mellis. Supermjukt tunnbröd som vi glada tuggade i oss…tills jag såg MÖGLET på undersidan! Bläääk! Jag hoppas verkligen att vi inte ätit något av det mögliga. Huuuuvaligen va spyäckligt alltså.

Nu har jag konverterat till polkagris i min OnePiece och ska snart bli bjuden på middag av pappa och Christina. Hörs sen vännerna mina!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.