Vardagslyx: Kärlek

På alla hjärtans dag passar detta tema bra, eller hur! Här kommer lite inspiration:

SPA:a tillsammans hemma! Det är lätt att alltid se hemma-spaande som en grej som lämpar sig för ens egen-tid, men testa att göra det tillsammans ibland. Då har du en massör till hands också!

Promenera tillsammans! Ett fantastiskt sätt att komma varandra nära. På en promenad kan ni vara tysta eller prata om sådant ni inte hinner annars.

Bli mästare på att kommunicera! Lär er att uttrycka er så att ni förstår varandra, kommunicera med intentionen att ni båda ska växa och bli era underbaraste jag. Till exempel att verkligen till 100% lyssna på din darling ger mer än vad du kan tro. Det är skillnad på att höra vad någon säger och att verkligen lyssna.

Visa varandra uppskattning och ge komplimanger ofta! Ha också överseende med varandras brister. Fokusera på det positiva och förstärk det!

Gör måltiderna till en mysiga stunder!

Älska dig själv! Relationen med dig själv är den viktigaste och den enda garanterat livslånga relation du kommer att ha. Älska dig själv och du ska se hur kärleken från andra växer samtidigt som svartsjuka och avundsjuka försvinner. Skäm bort dig själv med snälla tankar och myslyxiga upplevelser! Både i vardagen och extra mycket den 14 februari.

Skaffa en unge eller flera! Det blir den centrala dragningskraften där all er kärlek för varandra och för detta lilla under strålar samman och blir urstarkt!

Vad innebär alla hjärtans dag för dig och hur skämmer du bort dig själv (och din eventuella darling) med kärlek i vardagen

2 kommentarer

  1. Bra ord om kärlek och relationer!
    Ha roligt tillsammans, skratta, leka och busa. Det är det viktigaste i en relation tycker jag. Kommunikation är också viktig.
    Att uppmärksamma varandra och umgås på tu man hand, kanske en enkel utflykt, det är vad jag vill göra (och har gjort) på alla hjärtans dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.