Höstmys!

Första höstbrasan är tänd i kaminen. Det finns så mycket bra med hösten! Denna sommar har varit kort och det mesta regnade verkligen bort men jag gillade den i alla fall. Vi trissar upp förväntningarna på sommaren och ställer höga krav på den stackars årstiden. Vi förväntar oss sol och våra planer går ofta i stöpet om den uteblir. Hösten däremot får vara nästan hur den vill utan att vi klagar. Vi förväntar oss blåsiga dagar och spöregn. En solig höstdag är en överraskning och en bonus som vi spontant försöker ta vara på.  Här är några saker som jag ser fram emot i höstrugget,

 • Nu är det snart dags att ta fram alla fluffiga filtar och mysa järnet inomhus
 • Tända massor av ljus på kvällarna och få maxad mysfaktor i hemmet
 • Börja följa roliga TV-serier igen
 • Det är dags att stämma gitarren för lite sporadiskt plinkande
 • Höstlöven, höstdimman, krispigheten i luften
 • Alla fina höstkläder, kappor, halsdukar och sötas mössor
 • Dags att göra långkok och mustiga grytor
 • Älskar att Storebror börjar vilja spela ”riktiga” spel nu, superkul! Perfekt höstmys!
 • Tid för att pyssla, något som jag älskar lika mkt som kidsen
 • Åh älska vardagen och helgerna. Rutiner!

  Vad tycker du är det bästa med hösten?

1 kommentar

 1. Hej!
  Jag gillar också hösten, känner att jag går och längtar lite faktiskt. Det är så mysigt att kunna tända massa ljus och med gott samvete kunna sätta sig i soffan och kolla på någon bra serie. Har lovat sönerna att vi någon helg med ruskväder ska ha en hel lego-byggar helg och bygga upp sånt som nu är i små bitar…
  Ha det bra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.