Vardagslyx: Glamour i vardagen!

Det är ju helt härligt med glamour, det tycker i alla fall jag! Att vardagslyxa är ett fantastiskt sätt att skapa en lyxig tillvaro. Här kommer lite inspiration för att sätta guldkant på vardagen:

Skapa glamour/hotellkänsla hemma med fräscha snittblommor, vattenkaraff, färsk frukt på ett fat och många tända ljus. Favoritmagasinen får ligga framme.

Fin förvaring känns också lyxig. Spara kvitton i fina kuvert , prylar i vackra påsar och askar. Leta vackra flaskor på loppis. Dessa är perfekta till allt från sköljmedel till matolja. Med fina lådor, burkar, askar, väskor för förvaring blir det roligare att hålla ordning och att städa också!

Klä upp dig lite extra då och då, på jobbet eller till och med hemma. Rädd att inte passa in? Vad gör det när du är snyggast! Med en morgonrock du trivs i, sköna tofflor, ett härligt mjukisset (Jag älskar min nya OnePiece) känner du dig också glamourig när du lufsar runt hemma.

Ha alltid champagne hemma och öppna och fira då det händer något fint! (det fungerar bra med champis också om du ej dricker alkohol eller firar tillsammans med barn).

Investera i snygga tallrikar, bestick och glas som du använder till vardags. Servera nypressad juice i höga vinglas, använd tallriksunderlägg och vik servetter då och då i vardagen!

Städa lyxigare! Städtips! Snyggt förkläde för städningen, städmusik i bakgrunden, köp skurmedlel mm när du är utomlands – spännande förpackningar gör det lite roligare och lyxig handkräm i städhinken att använda efteråt. (Ur: Vardagslyx av Karina Ericsson Wärn.)

Unna dig upplevelser för dig själv. Hemma-SPA, fixa naglarna, bli coachad, gå på en inspirerande föreläsning, kanske en fika för dig själv och en bra bok?

Nä, nu måste jag sluta….hur skapar du glamour i vardagen?

2 kommentarer

  1. Det där med champagne lät ju inte helt fel;)

    Fredagar har jag klänning på jobbet, känner mig tjusig inför helgen. Jag gillar att fika lite gott, kanske en semla till helgen. Ett glas rött är ett måste på fredagkvällen. Och ett bad med lyxig badbomb från Lush, eller bastu med hårinpackning och skrubb. Och fotvård, det känns som att man svävar fram efter! Och en tyst stund med min Elle-tidning, lyrrigt värre.

    1. Mia: Åh jag älskar också Lush, ska göra en beställning på lite gobitar därifrån. Bubbelskum behöver inhandlas. Nu blev jag ju sugen på semlor också! Vill baka minisemlor, får se om jag hinner!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.