Hej och varmt välkommen till nya Inspirationsbloggen!

Inspirationsbloggen är tillbaka! Bloggen där jag delar med mig av det som inspirerar mig. Jag är just nu föräldraledig med vårt tredje barn och samtidigt håller vi på att bygga ett hus vid havet. Bloggen kommer därför handla mycket om familjeliv och även en hel del om inredning!

Hoppas att du får en härlig och inspirerande stund här på Inspirationsbloggen!

/Katarina

1 kommentar

  1. Hej Katarina!

    Jag har följt din blogg i många år, ändå sedan du väntade ditt första eller andra barn. Jag kommer ihåg hur du skrev en bra sak då ditt första och andra barn skulle träffas första gången. Kommer inte ihåg exakt men det var något om att mamma skulle komma ut och möta det äldre syskonet (om man fortf är på BB) för att man sedan skulle gå in tillsammans och hälsa på bebisen. Kommer du ihåg det? Hur var det och var syftet att stärka syskonet och göra det mer bekvämt och tryggt? Jag väntar mitt andra barn nu, bf 16/11 och jag är lite oroad över hur det kommer bli med syskonen som det kommer skilja hela 8 år emellan. //Emma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.