Coachning: Välj glädjen!

Att välja glädjen och den optimistiska livssynen är ett aktivt val. Vill du? Du har själv makten över dina tankar och känslor. Om du vill kan du aktivt utrota de negativa tankarna och byt ut dem mot positiva. Du kan också skapa en positiv omgivning genom att umgås med vänner du mår bra av och skapa ett hem fyllt med glädje. Jag har rensat vårt hem på skit som skapar negativa känslor, skänkt bort alla otäcka filmer och böcker, rensat ut kläder som jag inte trivs i, osköna sängkläder, fula foton osv. Så skönt och det lämnar plats för positiv energi!

2 kommentarer

  1. Nu är du inne på lite Feng Shui igen. Berätta gärna någon gång om dina inredningstankar och feng shui. Vad du tycker ”fungerat” t.ex.
    Själv har jag gjort en storrensning (inte klar ännu) och hej och hå vad med saker man har! Och som du skriver; vad vissa saker inverkar negativt på en. Sååå skönt att bli av med det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.