Coachning: Förvänta dig det bästa!

Om du förväntar dig något positivt från någon så ökar chansen att personen kan uppnå dina förväntningar. Med en positiv förväntan kommer du också att uttrycka dig annorlunda. Istället för att säga ”Inte kan väl du…” så säger du kanske ”Visst kan väl du…?”. Talar du till en klok person som vill göra sitt bästa är det just den personen som svarar. Att utgå ifrån att alla människor försöker göra sitt bästa gör att din omgivning ökar sin prestation eftersom din tro stärker dem. Peppa andra och utmana dem att uträtta stordåd! Du kan göra människor runt omkring dig uppmärksamma på vilken oerhörd styrka de har inom sig. Med din smart kommunikation har du en fantastisk möjlighet att hjälpa andra. Våga utmana och ge samtidigt andra chansen att utmana sina färdigheter. När du pratar med någon så prata till den personens allra härligaste och mest kompetenta jag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.