Boka coachning

Coachning är en metod där jag som coach ställer frågor och du som klient plockar fram dina talanger, inre egenskaper och styrkor. Coachning ger dig inspiration och motivation för att ta ansvar över ditt liv och dina mål. Med tydligare fokus blir du mer effektiv och får ut mer av livet. Mitt syfte med att coacha dig är att frigöra din fulla potential. Med en nyanserad känsla för människor kan jag snabbt fånga upp dina unika styrkor och lyfta din självkänsla. Att marknadsföra sig själv i olika sammanhang, som ledare, som arbetssökande, som egen företagare, är en viktig kunskap för att uppnå resultat. Med min erfarenhet av marknadsföring kan jag hjälpa dig med detta.

Coachning för hem och själ
Jag tror att hemmat speglar oss på många sätt. I ett harmoniskt hem mår vi bra. I ett hem kan vi stärka våra målbilder. Det gäller att komma ihåg att leva målmedvetet. För att komma ihåg att leva målmedvetet behöver vi skapa rätt omgivning som hela tiden påminner oss om hur vi vill leva. Tänk att du är en blomma som behöver rätt förutsättningar för att slå ut i full blom. Sol, vatten och rätt näring. Tillsammans skrider vi till handling och skapar en idealisk omgivning för att du ska nå dina mål. Du skräddarsyr ditt hem för ett liv i världsklass.

En kreativ process
Vi arbetar tillsammans med snabba resultat med inspirerande drivkraft
Smarta frågor och inspirerande drivkraft bidrar till att mina klienter snabbt uppnår resultat. Mitt arbetssätt är strukturerat och målinriktat, vilket är effektivt i en intensiv coachprocess med begränsad tid. Det finns alltid möjlighet att avsluta samarbetet om du inte når de resultat du vill.

Min bakgrund
Jag är diplomerad ledarskapscoach och har även genomgått ett Elitläger för ledarskapscoacher under 6 månder hos MG Coach i Sundsvall. Jag har stor erfarenhet av företagande, ledarskap, marknadsföring och rekrytering. Jag är delägare och försäljningschef på LOGOSOL AB som skapar och säljer produkter för småskalig träförädling, jag och min sambo driver ett Bed & Breakfast samt att jag har uppdrag som föredragshållare och coach i olika sammanhang. Jag är på olika sätt engagerad i ett flertal företag genom styrelsearbete.

Mina coachinriktiningar
Jag coachar gärna dig som:
- Vill sätta upp mål för karriär eller personlig utveckling
- Vill starta eget företag
- Är arbetssökande
- Är chef eller ledare
- Vill utvecklas eller avancera i din arbetsroll
- Driver företag (både entreprenören själv och anställda)

Priser
Privatpersoner: 500 kr/tillfälle inklusive moms
Företag: 600 kr/tillfälle exklusive moms

Kontakta mig för mer information. katarina@logosol.se

2 svar till Boka coachning

 1. Christina skriver:

  Hej Katarina,

  Jag skickade en icke jobbrelaterad kommentar till dig med en fråga till dig som inte nödvändigtvis måste synas på bloggen, det gällde hur ni gick till väga vid tillverkningen av ett fint lektält. Skickade frågan till din jobbmail ovan, men förstår att du inte kollar den så ofta nu när du är föräldraledig. Kanske har du ändå möjlighet att logga in och svara?
  Tack på förhand!
  Vänligen
  Christina

  • katarina skriver:

   Det var svärmor som gjorde det. Hon använde ställningen för ett gammalt tält och klippte ut likadana bitar som det gamla tältet. Sydde kanaler för pinnar osv.

   Lycka till!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>